Andry de Beurs Tijdens de laatste dagen van mijn moeder heeft Anny ons bijgestaan met hart en ziel alsof ze familie van ons was.
Dankzij haar hebben we deze laatste reis van mijn moeder tot een waardig afscheid kunnen volbrengen.
2017 ·
Willem Anny heeft tijdens de ziekte van mijn vrouw uitstekende zorg verleend ook na het overlijden van haar goede nazorg verleend.
2017 ·
Karin van boxtel Anny heeft de laatste dagen van mijn schoonmoeder respect- en liefdevol begeleid. We kunnen dit iedereen aanbevelen. Met Anny ook een zeer goede band opgebouwd zowel met schoonmoeder als met ons. Nogmaals Anny bedankt, chapeau !!!!!
2017 ·
Nanny Anny, Wij zijn je zeer dankbaar voor de goede zorg en begeleiding in de laatste levensfase van mijn moeder. Heel was heel waardevol dat mijn moeder thuis kon zijn tot aan haar overlijden. Ook was het fijn dat ik zelf mocht bepalen wat ik wel en niet deed bij haar verzorging. Door jou kon ik samen met mijn moeder genieten in deze moeilijke periode. Prachtig om op terug te kijken! Dank je wel!
2017 ·
Jacoby Anny was onze reddende engel in de laatste fase van het leven van onze vader! Onze moeder en mijn broer en zussen en onze partners konden het niet meer zelf bolwerken. Anny hielp Papa met heel veel liefde en respect. Gaf ons de ondersteuning die wij hard nodig hadden en nam ons bij de hand waar nodig en hield afstand als dat gewenst was!
Wij hadden het niet beter kunnen treffen dan met Anny!!! Heel veel dank voor je liefdevolle zorg en aandacht!!! Wij wensen je het allerbeste toe!!!
2017 ·
Hennie Visker Annie heeft ons fantastisch geholpen in die o zo moeilijke tijd ze was voor ons onmisbaar Annie heel veel dank van mij en van de kinderen
2017 ·

" Zee-j der as nen bearg teggenop? Dreai oe um en 'n bearg lig achter oe"


Mijn Gegevens:
Anny Laarhuis
JWF van Hartenstraat 7
7576 VZ Oldenzaal
Mobiel: 0653316396
kvk 08189404

Overige Gegevens:
BIG GEREGISTREERD 09011909130
Lid van VenVN
Lid van Zorgprofessionals
Lid van de klachtenregeling

In het bezit van:
VOG
VAR
Beroepsverzekering
Nodige certificaten en bijscholingen en cursussen